Asiel honden

Honden uit het asiel dragen dikwijls een zware rugzak door hun verleden mee. Met de juiste begeleiding kunnen ook deze honden genieten van hun gouden mand.

Ik werk zelf wekelijks met asiel honden. Al de honden die ik in het asiel begeleid hebben heel wat meegemaakt. Met tijd en juiste begeleiding kom je al een heel eind verder. Deze honden geven onvoorwaardelijke liefde als je goed voor ze bent. Soms is de band nog sterker doordat ze nu op een positieve manier behandeld worden.

De begeleiding voor deze honden wordt aangepast aan de hond zelf.

Volgende thema’s komen aan bod tijdens de lessen:

  • lichaamstaal van de hond
  • zelfvertrouwen opbouwen
  • lichaamsbesef
  • band opbouwen met de begeleider
  • specifieke oefeningen voor elke hond apart (afhankelijk van zijn verleden)

Het aantal lessen is moeilijk op voorhand vast te leggen. Dit is afhankelijk van hoe de hond reageert, hoe de begeleiders het geleerde opnemen en wat het uiteindelijke doel is van de begeleiders.

Heb je een hond uit het asiel? Zou je graag een hond willen adopteren uit het asiel, maar weet je niet goed hoe je hieraan begint?

Met al deze vragen kan je bij mij terecht. De eerste afspraak is een intakegesprek waar ik jullie kan ontmoeten en eventueel ook jullie hond.
Hier kunnen we samen bekijken wat de aanpak gaat zijn in de begeleiding van jullie hond.
Het intakegesprek duurt ongeveer 1 uur en is GRATIS.

Wil je graag meer weten over deze begeleiding? Vul dan via hier het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk terug contact met jullie op.

Tarieven

Kom meer te weten over de prijzen via deze link.