Datum/Tijd
11/11/2023
10:00 - 17:00

Locatie
Dogs & Dreams

Categorieën


Heb je een bange of angstige hond? Een hond die niet graag mee wandelt aan de lijn? Of heb je een hond die constant heen en weer rent aan de leiband en krijg je hem of haar niet rustig?

Dan is deze workshop zeker iets voor jullie. Het wandelen met een losse lange lijn geeft je hond meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je hond uit zijn schulp komt. Je leert de lichaamstaal van je hond beter te begrijpen en hierop in te spelen.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met deze lijn. We leren hoe deze te gebruiken en wat de voordelen zijn ten opzichte van andere lijnen.

Deze workshop bestaat uit 2 dagen. Met 2 weken extra ondersteuning via What’s app.
De plaatsen zijn beperkt. Er zullen maximum 8 deelnemers zijn per dag verdeel in 2 groepen. Per groep kunnen er 4 honden deelnemen. Er is 1 groep in de voormiddag en 1 groep in de namiddag.

Hoe gaan we te werk?

De eerste dag beginnen we met theorie en daarna gaan we aan de slag met de honden. Dit kan in het begin met allen tegelijk. Mijn terrein is groot genoeg om uit elkaar te kunnen staan. Eens we op straat gaan met de honden zal het hond per hond zijn.

Na de eerste dag, zal iedereen de mogelijkheid krijgen om 2 weken met de aangeleerde vaardigheden thuis aan de slag te gaan. Gedurende deze twee weken is er opvolging mogelijk in een What’s app groep waar filmpjes en vragen kunnen in gepost worden.

Na 2 weken komen we terug samen en bekijken we de vorderingen en gaan we aan de slag met eventuele problemen waar jullie tegenaan lopen.

 

Kostprijs van deze workshop bedraagt € 80.

Lange lijnen kunnen ter plaatse aangekocht worden. (Voor diegene die al een lange lijn zouden hebben. We werken met lijnen van 5 meter met handvat).

Data workshop:

Dag 1: 11/11/23
Voormiddag 10u – 13u
Namiddag 14u – 17u

Dag 2: 25/11/23
Voormiddag 10u – 13u
Namiddag 14u – 17u

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.