Datum/Tijd
15/04/2023
17:00 - 20:00

Categorieën


GEANNULEERD !!

Wat is nu osteopathie? En hoe kan het mijn hond helpen? En wat is dan het verschil met fysiotherapie?

Tijdens deze lezing neemt Kim Pissé je mee in het verhaal van de osteopathie en de feiten & fabels.
Beginnend met een deel basis zal ze verder gaan op de meer complexe connecties om zo te kunnen tonen waar de essentie ligt

Wie is Kim Pissé?

Kim studeerde af in 2017 aan de VUB – kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Vervolgens studeerde ze aan de UGent verder voor fysiotherapie met honden en paarden.
In 2022 vervolledigde ze deze studies met de opleiding Equine Osteopathy aan The Vluggen Institute en behaalde ze officieel het EDO statuut.
Waarom is dit van belang? De term en het beroep osteopathie en fysiotherapie zijn NIET beschermd. Dit wil zeggen dat iedereen ten allen tijde mag beslissen zich zo te profileren. Dit maakt dat er een groot aanbod is, grote prijsverschillen en voornamelijk grote kwaliteitsverschillen.

De osteopathie heeft voor mezelf voornamelijk een algemene plaats, vanaf de geboorte tot het einde. Het bestaat erin het lichaam in balans te houden, en wanneer nodig die balans te herstellen zodat het lichaam kan functioneren hoe het hoort. Het heeft aan de basis een sterke preventieve factor en indien we voor het keerpunt behandelen, ook een curatieve eigenschap.

Controleer bij inschrijven even je spam-folder of je map met ongewenste mails! Hierin staan de betaalgegevens. Deze heb je nodig om je inschrijving te bevestigen.

Verdere info met de link om in te loggen zal tijdig verstuurd worden.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.