Hondenschool in de buurt van Meerhout

Aan dromen werken begint hier…

Je bent op zoek naar een hondenschool in de buurt van Meerhout? Dan ben je hier op de juiste plaats. Bij Dogs & Dreams bieden we trainingen aan die aangepast worden aan de verlangens en dromen van jou en je hond. Privébegeleiding of groepstraining? Alles is mogelijk! Wij gaan aan de slag met jouw specifiek probleem of verlangen.

Een beetje meer over ons

  • Kwaliteit boven kwantiteit. Een groep bestaat nooit uit meer dan 6 begeleiders met hond;
  • Positief bekrachtigen in plaats van werken met correcties. Wij stellen duidelijke grenzen vast en gaan positief om met de hond. Zo ontstaat er een mooie samenwerking;
  • De band tussen eigenaar en hond versterken? Daar gaan we voor.

Dogs & dreams is gelegen in Voortkapel
De trainingen gaan door op volgend adres:
Dogs & dreams
Gelendel 54
2260 Voortkapel (Westerlo)

Wat is onze sterkte?

Kiezen voor een klassieke hondenschool? Ook een optie. Wat onderscheidt Dogs & Dreams van klassieke hondenscholen?
1. Door de kleine groepen garanderen wij een persoonlijke aanpak. Bij de puppyklassen wordt er ook gewerkt met schermen tussen elke begeleider.
Dit geeft een meerwaarde aan de trainingen doordat je echt bezig kan zijn met je pup zelf. Je moet niet telkens opnieuw je pup weghouden van een andere pup.

Foto van trainingsveld voor hondenmet schermen
Schermen tussen de verschillende begeleiders

2. Door de groepen klein te houden kunnen we een meer persoonlijke aanpak gebruiken bij het trainen. We passen ons aan aan elke hond/begeleider combinatie. Iedere hond is anders en iedere begeleider is anders. Zelfs binnen dezelfde rassen verschillende honden enorm.

3. Door de aanwezigheid van een eigen snuffeltuin kan er tijdens de lessen (privé als in groep) ontstrest worden in de snuffeltuin. Dit om geen frustratie te krijgen bij de honden.

Kwaliteit boven kwantiteit

4. De lesgevers zijn geschoold en blijven continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de hondenwereld. Dit doen ze door geregeld bijscholingen te volgen. Het geven van theorie naast praktijk zorgt voor een grote meerwaarde aan de oefeningen.

Snuffel gerust eens rond op de website en neem vrijblijvend contact op via dit formulier voor meer info.

Wie ben ik?

Mijn naam is Pieter Bruynseels.
Al mijn hele leven heb ik honden gehad. Mijn eerste eigen hond was een jachthond die ik zelf met de hulp van een goede vriend tot een trouwe viervoeter omgevormd heb. Na het verlies van mijn trouwe vriend, heeft het een tijd geduurd voor ik terug voor een nieuwe aanwinst koos. Toen was het terug tijd voor mijn eigen hond en Peppa kwam in mijn leven. Nu vormt ze samen met Myla de rode draad in mijn leven.

De passie voor honden is voor mij steeds groter en groter geworden. Hoe meer ik met mijn eigen honden bezig was hoe meer ik hunkerde naar het beter begrijpen van deze ongelooflijke diersoort. Dit heeft mij aangezet tot het lezen van vele boeken, volgen van verschillende cursussen en bijwonen van talrijke workshops en lezingen. De passie wordt alsmaar groter. Hoe meer de puzzel lijkt in elkaar te vallen, hoe groter de puzzel wordt. Momenteel ben ik ook nog bezig met een opleiding tot gedragstherapeut.

Ik tracht ernaar om dromen van de mensen die ze hebben met hun hond te verwezenlijken. Dit kan gaan van kleine tot heel grote uitdagingen.

Bij Dogs & dreams kan je terecht voor een individueel traject of groepslessen. Ook puppylessen zijn mogelijk al vanaf 9 weken. In elk traject wordt er ook gewerkt met hersenwerk.

De trainingen worden gedaan bij mij thuis in Voortkapel (Westerlo). Indien de training het vereist of het de klanten het makkelijker vinden kan er ook op verplaatsing gewerkt worden en zelfs bij de klant thuis.

Er wordt steeds op maat gewerkt van de klant. Tijdens de eerste les wordt er bekeken wat de wensen, problemen of dromen zijn en waar en hoe we er aan zullen werken. Vandaar zien we les per les hoe het evolueert.

Ontdek meer

lidnummer A447
APDT-BeNe lidnummer Dogs&Dreams
Prins als Dogs & Dreams partner
Dierenasiel Veeweyde Turnhout
Dierenasiel Veeweyde Turnhout
KaHot: beroepsvereniging voor dierenberoepen
Beroepsvereniging voor dierenberoepen
Peter Engelen hondenfotografie
Dierenwelzijn keurmerk
An association of
force-free pet professionals
Puppy trainer app

Dogs & dreams is gelegen in Voortkapel
De trainingen gaan door op volgend adres:
Dogs & dreams
Gelendel 54
2260 Voortkapel (Westerlo)
0479/95 07 91