Welkom in het ultieme speelparadijs voor honden! Hier komen de snuffeltuin, het Free Work en de losloop weide samen om jouw trouwe viervoeter een onvergetelijke dag te bezorgen.

Snuffeltuin

De snuffeltuin is een ware zintuiglijke ervaring voor je hond. Deze speciaal aangelegde tuin is gevuld met verschillende soorten planten, geuren en texturen die de nieuwsgierigheid van je hond prikkelen. Hier kan je hond naar hartenlust snuffelen, ontdekken en op avontuur gaan. Het is een perfecte plek om de natuurlijke instincten te stimuleren en tegelijkertijd te ontspannen.

Free Work

Free Work is de ideale plek voor honden om hun mentale en fysieke vaardigheden te ontwikkelen. In dit gedeelte kunnen honden verschillende hindernissen, puzzels en uitdagende activiteiten proberen. Het is ontworpen om honden mentaal scherp en fysiek actief te houden. Hier kunnen ze hun energie kwijt, hun kennis bijschaven en hun zelfvertrouwen vergroten onder begeleiding van Pieter. Deze kan je boeken bij de snuffeltuin als optie.

Privé losloop weide

Op de uitgestrekte losloop weide kunnen honden vrij rondrennen, spelen en socializen met andere honden. Dit veilige, omheinde gebied biedt voldoende ruimte voor je hond om zich uit te leven zonder beperkingen. Of het nu gaat om een intensieve fetch-sessie of gewoon lekker rennen en ravotten met soortgenoten, de losloop weide is dé plek waar honden hun energie kwijt kunnen en plezier kunnen maken.

Een dag vol plezier

Bij ons speelparadijs staat het welzijn van je hond voorop. Elk gebied is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van verschillende soorten honden te voldoen, ongeacht hun ras, grootte of energieniveau. Kom langs en geef je hond de ultieme speelervaring waar ze van zullen genieten en waar ze telkens weer naar terug willen keren. Hier in ons hondenspeelparadijs draait alles om de vreugde en het welzijn van je beste vriend!