Alvorens de lessen kunnen starten nodig ik jullie graag uit voor een intakegesprek. Hier kunnen we al eens kennismaken en kunnen we het probleem al uitgebreid bespreken.

Tijdens de intake leg ik mijn manier van werken uit en waar Dogs & dreams voor staat.
De intake duurt ongeveer 1 uur en is GRATIS.

Na een intakegesprek zoeken we samen naar een gepaste oplossing voor jou en je viervoeter. Hoeveel lessen je nodig hebt? Dat hangt af van het probleem en bekijken we samen na het intakegesprek.

Individuele training bij vraag of probleem

Je zit met een specifieke vraag of probleem rond de training van je hond? Wij bieden hiervoor individuele lessen aan.
Het kan soms nodig zijn om maar een paar commando’s onder de knie te krijgen. Het werken aan de mentale rust van je hond, doet soms ook al veel.
Ongeacht de leeftijd van de hond kan er individueel of in groep gewerkt worden. Als de begeleider na de individuele lessen aangeeft om zelf nog verder te willen gaan kan er gekeken worden in welke groep er best aangesloten kan worden. De lessen duren telkens 1 u tenzij anders aangegeven.

Sensorische integratie

In deze lessen gaan we de hond beter leren omgaan met zijn lichaam. Door middel van specifieke oefeningen gaan we het lichaamsbesef van de hond verbeteren.

Het prikkelen van de zintuigen gaat ons helpen om de hond rustig te krijgen en met die informatie aan de slag te gaan om beter om te kunnen met de omgeving.
Hiervoor zijn er verschillende oefeningen mogelijk.

Heb je een hond die heel druk is en geen rust kan vinden? Een hond die zich niet kan concentreren?
Dan zijn deze lessen zeker iets voor jullie.

Neem gerust contact op via het contactformulier voor meer info.

Huisbezoeken

In sommige situaties is het gunstiger dat ik aan huis kom voor de training. Bv.: angst in de auto, ziekte van begeleider of hond, geen transport…

Huisbezoeken zijn mogelijk bij al de individuele trainingen, behalve voor sensorische integratie.

Tarieven

Kom meer te weten over de prijzen via deze link.