Individuele training bij vraag of probleem

Je zit met een specifieke vraag of probleem rond de training van je hond? Wij bieden hiervoor individuele lessen aan.
Het kan soms nodig zijn om maar een paar commando’s onder de knie te krijgen. Het werken aan de mentale rust van je hond, doet soms ook al veel.
Na een intakegesprek zoeken we samen naar een gepaste oplossing voor jou en je viervoeter. Hoeveel lessen je nodig hebt? Dat hangt af van het probleem en bekijken we samen na het intakegesprek.

Ongeacht de leeftijd van de hond kan er individueel of in groep gewerkt worden. Als de begeleider na de individuele lessen aangeeft om zelf nog verder te willen gaan kan er gekeken worden in welke groep er best aangesloten kan worden.

Workshop: wandelen met lange lijn

In deze workshop leren we hoe je met je hond gaat wandelen met een lange lijn. Na een kleine uiteenzetting zetten we theorie om in praktijk. Bij voorkeur wandelen we met een harnas, maar een vaste halsband is eventueel ook mogelijk. Zelf geen lange lijn mee? Geen zorgen, deze zijn ter plaatse beschikbaar.

We leggen uit wat het effect is van wandelen met een lange lijn, hoe je hond zijn houding verandert en zoveel meer. Kortom we leren hoeveel meer je uit je wandeling kan halen.

Een andere manier van wandelen!

Meer workshops ontdekken? Je snuffelt hier maar eens lekker rond.