Starten in de puppyklas is al mogelijk vanaf 9 weken tot en met de leeftijd van 4 maanden. Ook honden die helemaal geen opleiding gehad hebben en ouder zijn dan 4 maanden kunnen starten in deze groep.

De groepen bestaan maximum uit 6 begeleiders met hond.

In deze opleiding gaan we vooral werken op het socialiseren van de pups, de pups verschillende materialen leren kennen en verschillende ondergronden leren ontdekken. Lichaamsbesef, balans en coördinatie is heel belangrijk op deze leeftijd. Ook leren we deze pups de elementaire beleefdheid, gaan verder in op de lichaamstaal en hoe we als eigenaar onze pup beter kunnen begrijpen.

Praktijklessen aangevuld met theorie zorgen voor een goede band en een goed begrip tussen begeleider en hond.

Vanaf januari 2024 zal het mogelijk zijn om een uitbreiding op het puppypakket te nemen. Hierbij krijg je een jaar lang toegang tot de “Zigzag puppytrainer app” (ter waarde van €100). In deze app worden veel voorkomende problemen die je met je pup dagelijks tegenkomt behandeld. De app is goed voor extra 300 à 400 lessen en je kan 24/7 terecht bij online puppycoaches.

De app past zich aan aan jouw pup! In het begin wordt er gevraagd om de leeftijd en het ras van je hond in te geven. Aan de hand van deze gegevens zal er een persoonlijk programma opgemaakt worden.
De onderwerpen die behandeld worden in de app zullen ook aan bod komen in de lessen en zullen als aanvulling en als extra informatiebron kunnen dienen.

Het abonnement is via Dogs & Dreams te verkrijgen. Vraag het ons of stuur een berichtje voor meer info.

Momenteel is de app enkel nog in het Engels. In 2024 zal de Nederlandstalige versie ook op de markt komen.Gelieve u eerst aan te melden via het contactformulier voor een intakegesprek.

Na de lessen is er nog de mogelijkheid om de honden gecontroleerd samen te laten spelen, dit is goed voor het sociale contact tussen de honden.

Na het volgen van de puppyklas kan er eventueel verdergegaan worden naar de juniorenklas.
(zie groepstrainingen voor meer info).

Tarieven

Kom meer te weten over de prijzen via deze link.