Doorheen de week help ik de mensen van het dierenasiel in Turnhout vrijwillig. Met mijn expertise help ik hen vooruit! Samen met de mensen van het asiel en de honden zorgen we ervoor dat de hond makkelijker te adopteren is. Sommige honden kunnen nu eenmaal een duwtje in de rug gebruiken.

Ik heb een enorm respect voor de mensen die er dagelijks werken en proberen de dieren een tweede kans te geven. Want elke viervoeter verdient een veilige en fijne thuisbasis.

Wil je graag meer weten over dit asiel?
https://www.veeweydeturnhout.be/

Wat kan jij doen om te helpen?

Doneren in de vorm van speeltjes en snoep

Via de webshop van Dogs & Dreams kan je een bepaalde reeks speeltjes en snacks doneren. Dit doe je door het aan te kopen (aan een verminderde prijs) en wij doen de rest. Zo komen de speeltjes en de snacks bij viervoeters die er ook écht geniet van hebben. Doneren in deze vorm kan hier.

Doneren via Trooper

Koop je wel eens online? Dan kan je dit doen via Trooper. Zo koop je jouw aankopen via bijvoorbeeld Bol.com en doneer je kosteloos aan Veeweyde. Deze methode toepassen? Dat doe je hier.

Veeweyde rechtstreeks doneren

Toch liever het asiel rechtsreeks steunen? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Zo kan je meter/peter worden of vrijwillig wandelen met de asielhonden. Bekijk de opties gerust eens op hun website.

Wil je hondenmateriaal schenken en geraak je niet zelf in het asiel? Breng het gerust binnen bij Dogs & Dreams, wij regelen de rest. Wat het asiel kan gebruiken?