Wandelen met lange lijn

Heb je een bange of angstige hond? Een hond die niet graag mee wandelt aan de lijn? Dan is deze workshop zeker iets voor jullie. Het wandelen met een losse lange lijn geeft je hond meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je hond uit zijn schulpt komt. Je leert de lichaamstaal van je hond beter te begrijpen en hierop in te spelen.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met deze lijnen. We leren hoe deze te gebruiken en wat de voordelen zijn ten opzichte van andere lijnen.

Deze workshop bestaat uit 2 dagen. Met 2 weken extra ondersteuning via What’s app.
De plaatsen zijn beperkt. Er zullen maximum 8 deelnemers zijn per dag verdeel in 2 groepen. Per groep kunnen er 4 honden deelnemen. Er is 1 groep in de voormiddag en 1 groep in de namiddag.

Hoe gaan we te werk?

De eerste dag beginnen we met theorie en daarna gaan we aan de slag met de honden. Dit kan in het begin met allen tegelijk. Mijn terrein is groot genoeg om uit elkaar te kunnen staan. Eens we op straat gaan met de honden zal het hond per hond zijn.

Na de eerste dag, zal iedereen de mogelijkheid krijgen om 2 weken met de aangeleerde vaardigheden thuis aan de slag te gaan. Gedurende deze twee weken is er opvolging mogelijk in een What’s app groep waar filmpjes en vragen kunnen in gepost worden.

Na 2 weken komen we terug samen en bekijken we de vorderingen en gaan we aan de slag met eventuele problemen waar jullie tegenaan lopen.

Kostprijs van deze workshop bedraagt € 80.

Lange lijnen kunnen ter plaatse aangekocht worden. (Voor diegene die al een lange lijn zouden hebben. We werken met lijnen van 5 meter met handvat).

Heb je interesse in deze workshop? Kijk dan op onze kalender wanneer de volgende georganiseerd wordt.